2022-05-03 12:26:25• hírek • Bede Emőke

Gyermekeivel ugrott a halálba egy temesvári nő

fotók: tion.ro
fotók: tion.ro

Sokkoló események helyszíne volt kedd reggel a temesvári Dambovita sugárút: egy 33 éves nő öngyilkosságot követett el, és sajnos két apró gyermekét is magával rántotta a biztos halálba.

A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre érkező mentőegységek három, magasból kizuhant áldozatra bukkantak, viszont egyelőre az még nem tisztázott, hogy a tízemeletes tömbház melyik szintjéről vetették a mélybe magukat. A 33 éves nő és kb. 3 éves kisfia azonnal szörnyethaltak. A másik gyerek, egy kb. 6 éves kislány még életben volt, amikor a mentősök megérkeztek, viszont rövid időn belül ő is életét vesztette, az újraélesztésére tett kísérlet sajnos nem hozott eredményt.


„Május 3-án, 9 óra 46 perckor arról értesítették a 3-ik kerületi rendőrséget, hogy a temesvári Dambovita sugárúton három eszméletlen személyre bukkantak. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 33 éves nő két gyermekével együtt (egy 6 éves kislány és egy 3 éves kisfiú) leugorhatott egy tízemeletes tömbházról. Sajnos mindhárman életüket vesztették” – közölte az esettel kapcsolatban a rendőrség, mely vizsgálatot indított a ügy részleteinek felderítésére.


A tion.ro helyi híroldal értesülései szerint a nő kedd reggel óvodába indult a gyerekekkel, és egyelőre nem tudni, hogy mi állhatott a drámai döntés hátterében.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: